PWC Tower and Waterfall City Park :: Igneous, Johannesburg’s New Skyscraper and Urban-Retail Park

Midrand, Gauteng
PROJECT CATEGORY :: COMMERCIAL | PUBLIC SPACE
CLIENT :: DANIEL REBEL LANDSCAPE ARCHITECTS

The extensive, and now iconic, Mall of Africa project allowed for various mixed use Igneous product and new custom items to accommodate the vision for Waterfall City Park and the PWC Tower surrounds.

The Waterfall City Park is envisaged as a green belt, with a great selection of restaurants, an entertainment area and beautifully designed kids play zone. Igneous customised various speaker boxes that provide a fixed use sound system that can also double as a seating option, eliminating the need to place a PA system and sound for the various events and activities in Johannesburg’s new urban-retail park.

PWC Waterfall Park-04 PWC Waterfall Park-07 PWC Waterfall Park-09 PWC Waterfall Park-05 PWC Waterfall Park-03

PRODUCT LISTING
Elongated Pebble Seat :: [IGNF001] :: POWDER GREY
Triangulated Pebble Seat :: [IGNF002] :: POWDER GREY
Rounded Pebble Ottoman :: [IGNF003] :: POWDER GREY
Rectangular Pebble Bench :: [IGNF005] :: POWDER GREY
CUSTOM – Organic Bench Variation [please enquire directly] :: POWDER GREY
CUSTOM – Speaker Enclosures [please enquire directly] :: POWDER GREY